top of page
bosch_hoszivattyu

Hőszivattyú telepítés

Hőszivattyú telepítés Szeged és vonzáskörzetében

Manapság egyre gyakrabban, egyre több helyen hallunk a hőszivattyús fűtésről és hűtésről. A hőszivattyúk elektromos áram segítségével, a környezeti energiából nyernek ki hasznos hőenergiát, amit felhasználhatunk otthonunk fűtéséhez, használati melegvíz előállításához, de akár hűtéséhez is.
Egy hőszivattyús rendszer padlófűtéssel, fal- vagy mennyezethűtéssel kombinálva a leghatékonyabb, de egyre több gyártó hőszivattyúja alkalmas már radiátoros rendszerekhez is. A Wall-In Épületgépészetnél az ingatlan paramétereit és a Te igényeidet figyelembe véve segítünk kiválasztani a Számodra legideálisabb készüléket.

Nézd meg akciós csomagajánlatainkat vagy foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken
+36 70 417 1747 vagy a wallin.szeged@gmail.com e-mail címen.
Esetleg nézz be hozzánk:
6724 Szeged, Lajta utca 24.
Nyerj a környezetből olcsó energiát!

Nature Reflecting on Crystal Glass

Miért válaszd a Wall-In Épületgépészetet hőszivattyús projektedhez?

  • Intézzük a papírmunkát és a garanciális beüzemelést

  • Az általunk javasolt márkák szerviz partnerei vagyunk

  • Garanciát vállalunk munkánkra, amit felelősségbiztosításunk erősít!

  • Minőségi anyagokkal dolgozunk, hogy elkerüljük a garanciális problémákat

  • A Szerelvény.com webáruházunkban megvásárolt termékeket Szeged vonzáskörzetében igény esetén nem csak kiszállítjuk, de előzetes megegyezés alapján akár be is szereljük

bosch_heat_pump
Wall-In Épületgépészet, szerelvénybolt_edited.jpg
lg_heat_pump.jpg

Hogyan lehet olcsó energiát nyerni a környezetből hőszivattyú segítségével?

A levegő-víz hőszivattyúk elektromos áram segítségével alakítják át a környezeti energiát hőenergiává, méghozzá igen hatékonyan, amit legjobban az úgynevezett éves teljesítmény együttható, angol rövidítéssel SCOP érték mutat meg. Minél magasabb ez az érték, annál hatékonyabbnak nevezhető egy-egy berendezés.
Maga a technológia a hűtőszekrények elvének megfordításán alapszik. A 
környezeti levegőt egy beépített ventilátor szívja be a kültéri egységbe, és egy beépített hőcserélőbe (elpárologtatóba) irányítja. Egy kompresszor összesűríti a gáz halmazállapotú hőhordozó közeget, így a megkötött energia hasznosíthatóvá válik. Az energia ezután a fűtőkörben lévő vízbe kerül, és a hőt az Ön lakóterébe szállítja, ahol az leadásra kerül a padlófűtésen, fal-vagy mennyezetfűtésen, esetlegesen radiátorokon keresztül.

Nem csak a rezsidet, de a szén-dioxid kibocsátásodat is csökkented

A levegő-víz hőszivattyúk működése közben nincsen égés, így maga a hőszivattyú nem bocsát ki közvetlenül szén-dioxidot. Ennek köszönhetően egy levegő-víz hőszivattyú segítségével nem csak a környezeti terhelésedet csökkentheted, de a fűtési költségeid is alacsonyabbak lesznek. Mindezt egy saját napelemes rendszerrel összehangolva pedig elérheted a fosszilis energiától való függetlenség üdítő szabadságát.

Enjoying the Nature

Hőszivattyús rendszerek padlófűtéssel és mennyezet hűtéssel

A levegő-víz hőszivattyúk egyik legnagyobb előnye a gázkazánokkal szemben, hogy nem csak a fűtéshez és használati melegvíz előállításához szükséges hőenergiát képesek biztosítani, hanem akár otthonod hűtését is el tudják végezni. A levegő-víz hőszivattyúk padlófűtéssel kombinálva maximális komfortot biztosítanak a hidegebb hónapokban, míg a nyári forróságban, például mennyezethűtéssel kombinálva képesek kiváltani a klímaberendezéseket is.
Ezzel pedig elérkeztünk arra a pontra, amiben kimagaslik egy levegő-víz hőszivattyú a gázkazánok és klímák tengeréből. Egy padlófűtéses, mennyezet-, vagy falfűtéses házban mindössze egyetlen levegő-víz hőszivattyú is elég a teljes éves komfortszükséglet olcsó biztosításához.

mennyezet_futes_hutes

Mindegy, hogy Szegeden, Mórahalmon, Makón, Hódmezővásárhelyen, Sándorfalván, vagy éppen Domaszéken építkezel, vagy újítasz fel. Mielőtt belevágsz, keress fel minket és segítünk, hogy ingatlanod a legkorszerűbb fűtési- és hűtési módot kaphassa meg. Az ötlettől, a tervezésen át, a kivitelezésig és beüzemelésig végigvisszük fűtéskorszerűsítési projektedet. Modern levegő-víz hőszivattyús ingatlanodnak köszönhetően hosszú távon élvezheted majd az alacsony rezsi pénztárcakímélő varázsát. Ráadásul büszkén nézhetsz gyerekeid, esetleg unokáid szemébe is hiszen a szén-dioxid kibocsátás nélküli hőszivattyúddal biztosítod az élhető bolygót a következő generációk számára is.

Mikor hívj minket?

Akkor ha az alábbi munkákat szeretnéd elvégeztetni:

Hőszivattyú karbantartás

Hőszivattyú karbantartás

A hőszivattyúk, csakúgy mint a gázkazánok, klímák és egyéb hőtermelő berendezések rendszeres karbantartást igényelnek. Ha csak fűtésre használod a készüléket évente minimum egyszer át kell nézetni, azonban ha hűtésre is használod legalább évi két alkalommal van szükség karbantartásra.

Hőszivattyús fűtésrendszer tervezése és kivitelezése Szegeden és Csongrád megyében.

Komplett hőszivattyús rendszer tervezése, kivitelezése

Új házat építesz, vagy komplex fűtéskorszerűsítést tervezel? Mielőtt belevágnál keresd szakértő kollégáinkat, hogy megtaláljuk az igényeidnek legmegfelelőbb rendszert és termékeket.

Hőszivattyú telepítés Csongrád megye

Hőszivattyú telepítés

Korszerű, padlófűtéssel ellátott házad van és gázkazán helyett inkább a sokkal tisztább hőszivattyút választanád? A Wall-In Épületgépészetnél segítünk ennek a kivitelezésében.

Kérd hőszivattyú telepítési ajánlatunkat vagy foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken
+36 70 417 1747 vagy a wallin.szeged@gmail.com e-mail címen.
Esetleg nézz be hozzánk:
6724 Szeged, Lajta utca 24.

Wall-In Épületgépészet, szerelvénybolt_edited.jpg

Üzlet és iroda

szolgaltatasi_terulet

Hol szolgáltatunk?

Szeged, Hódmezővásárhely, Mórahalom, Makó, Deszk, Algyő, Sándorfalva, Röszke, Domaszék, Szatymaz, Zsombó...

bottom of page