top of page
Digital Heating System

Kazáncsere

Kazáncsere szolgáltatás Szeged és vonzáskörzetében

A gázkazánok fontosságát mindennapi életünkben már alig vesszük észre. Természetessé vált, hogy télen, ha hazaérek meleg van a lakásban, ha megnyitom a csapot szinte azonnal érkezik a melegvíz, egyszóval mára alapvető komfort lett a gázkazán adta meleg.
Éppen ezért kifejezetten fontos, hogy ha gázkazánunk 10-15 éves vagy még attól is idősebb kezdjük el beütemezni a cseréjét. Tapasztalataink alapján a kazánok nem nyáron és nem hétköznap adják meg magukat, hanem jellemzően télen, hétvégén, vagy ünnepnapon. A melegvíz és fűtés hiánya nem csak alapvető komfortunkat veti vissza, de komoly egészségügyi következményei is lehetnek, ha napokig vagyunk kénytelenek fűtés nélkül túlélni otthonunkban.

Nézd meg akciós csomagajánlatainkat vagy foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken
+36 70 417 1747 vagy a wallin.szeged@gmail.com e-mail címen.
Esetleg nézz be hozzánk:
6724 Szeged, Lajta utca 24.
Ne várd meg míg télen romlik el!

fűtés nélkül

Miért válaszd a Wall-In Épületgépészetet kazáncsere projektedhez?

  • Intézzük a papírmunkát és a garanciális beüzemelést

  • Az általunk javasolt márkák szerviz partnerei vagyunk

  • Garanciát vállalunk munkánkra, amit felelősségbiztosításunk erősít!

  • Minőségi anyagokkal dolgozunk, hogy elkerüljük a garanciális problémákat

  • A Szerelvény.com webáruházunkban megvásárolt termékeket Szeged vonzáskörzetében igény esetén nem csak kiszállítjuk, de előzetes megegyezés alapján akár be is szereljük

boschref
Wall-In Épületgépészet, szerelvénybolt_edited.jpg
kazanhaz

Miért éri meg modern, kondenzációs gázkazánra váltani?

Magasabb hatékonyság, alacsonyabb fogyasztás, kisebb karbonlábnyom, biztonságosabb üzem. Röviden így lehetne összefoglalni miért éri meg modern, kondenzációs gázkazánra cserélni a korábbi nyílt égesterű, vagy turbós készülékeket.

Magasabb hatékonyság, alacsonyabb fogyasztás, kisebb karbonlábnyom

A fenti ok-okozati viszony arra az alap adatra épül, hogy a legtöbb kondenzációs gázkazán 93-99%-os szezonális hatásfokkal képes üzemelni szemben a 78-83% körüli nem kondenzációs kazánok és a – jellemzően 20 évnél is öregebb – hagyományos, nyílt égésterű kazánok 55-65%-os hatásfokával.
Mit is jelent ez? Azt, hogy
egy öreg kazán 100 Ft földgázból 35-45 Ft-ot kienged a kéményen! Ez nem csak, hogy környezetszennyező, de rendkívül drága hobbi is. Egy modern, kondenzációs készülék 100 Forintnyi földgázból mindössze 1-7 Forintot pazarol el.
Látható tehát, hogy egy kazáncsere beruházás hosszútávon megtérül, sőt azonnal növeli ingatlanunk értékét és hozzájárul karbonlábnyomunk csökkentéséhez.

sporol

Biztonságosabb üzem

A kondenzációs gázkazánok, másnéven zárt égésterű kazánok az égéshez szükséges oxigént nem a lakás levegőjéből veszik el, hanem a szabadból szívják be. Ezzel a szén-monoxid mérgezés kockázata azonnal eltűnik, szemben egy nyílt égésterű készülékkel. Egy kazáncsere nem olcsó, még akkor sem, ha akciós csomagajánlataink közül választasz, de adódik a kérdés:
Neked mennyit ér Saját és Szeretteid élete?

Family on Digital Tablet

Mindegy, hogy Szegeden, Mórahalmon, Makón, Szatymazon, Sándorfalván vagy éppen Domaszéken lakasz. Ha gázkazánod megadta magát, vagy vannak jelei, hogy hamarosan megfogja, esetleg tennél a környezetért és küzdenél a magas rezsiköltségek ellen egy kazáncserével, mi végig visszük projektedet a tervezéstől, a megvalósításon át a hatóságnak történő átadásig. Sőt vállaljuk az éves karbantartási feladatokat is. Hiszen, mint minden komplex szerkezet, úgy egy kondenzációs gázkazán is folyamatos felülvizsgálatot és karbantartást igényel annak érdekében, hogy minél hosszabb élettartamot tudj kihozni belőle.

Mikor hívj minket?

Akkor ha az alábbi munkákat szeretnéd elvégeztetni:

Bosch, Biasi szerviz Szeged, Makó, Csongrád vármegye

Garanciális beüzemelés

Mint minden gázkészüléknél, úgy a kondenzációs kazánok esetében is a garancia csak akkor él, ha azt egy képzett, gyári szakszervizes, gázszerelő megfelelően üzembe helyezte. A Wall-In Épületgépészetnél, mi csak olyan készülékeket szerelünk, melyeknek gyári szerviz partnerei is vagyunk. Így rövid idő alatt kicseréljük és beüzemeljük készülékedet, sőt az éves karbantartás esedékességéről is értesítünk.

Kéménybélelés Szeged, Makó, Hódmezővásárhely

Kéménybélelés

Kondenzációs gázkazánt szeretnél beszereltetni már meglévő kéménnyel? Nem probléma! Szakembereink rövid határidővel, a jogszabályokat és biztonsági előírásokat betartva elkészítik és átadják új kéményedet, immár kibélelve és egy kondenzációs kazánnak előkészítve.

Bosch gázkazán beszerelés és szerviz

Kazáncsere

Folyamatosan szerelőt kell hívnod öreg készülékedhez? Tönkrement a kazánod? Unod már, hogy öreg, rezsidémon gázkazánod minden hónapban magasabbnál magasabb számlákkal „ajándékoz” meg? Tennél valamit a pénztárcádért és a bolygónkért? Válts modern, energiahatékony, kondenzációs gázkazánra!

Kérd kazáncsere ajánlatunkat vagy foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken
+36 70 417 1747 vagy a wallin.szeged@gmail.com e-mail címen.
Esetleg nézz be hozzánk:
6724 Szeged, Lajta utca 24.

Wall-In Épületgépészet, szerelvénybolt_edited.jpg

Üzlet és iroda

szolgaltatasi_terulet

Hol szolgáltatunk?

Szeged, Hódmezővásárhely, Mórahalom, Makó, Deszk, Algyő, Sándorfalva, Röszke, Domaszék, Szatymaz, Zsombó...

bottom of page