top of page
Cleaning the Filters

Klímaszerelés

Klímaszerelés szolgáltatás Szeged és vonzáskörzetében

Nyár, napsütés, Tiszapart…hőség. Szegeden a napsütéses órák száma meghaladja az országos átlagot, nem ritkák a stabilan 35 fok feletti napok sem. Ne olvadj el az otthonodban, hívd a Wall-In Épületgépészetet, ha klímát telepítenél vagy tisztíttatnál.
Sajnos a klímaváltozás hatásait már a saját bőrünkön érezhetjük, így a klímaberendezések is egyre népszerűbbé válnak. Azt azonban még a rutinos klímahasználók is gyakran elfelejtik, hogy a készülék rendszeres karbantartást, tisztítást igényel. Mi a Wall-In Épületgépészetnél minden téren teljeskörű szolgáltatást szeretnénk nyújtani, így nem csak új klímák felszerelését, de a már üzemelő klímák tisztán tartását is vállaljuk profi felszereléssel, rövid határidővel, rugalmas munkabeosztással.

Nézd meg akciós csomagajánlatainkat vagy foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken
+36 70 417 1747 vagy a wallin.szeged@gmail.com e-mail címen.
Esetleg nézz be hozzánk:
6724 Szeged, Lajta utca 24.
Készülj fel, ne a legnagyobb forróságban várj a szakira!

forrosag

Miért válaszd a Wall-In Épületgépészetet klímatelepítés projektedhez?

  • Intézzük a papírmunkát és a garanciális beüzemelést

  • Nem csak felszereljük, de karban  és tisztán is tartjuk klímádat

  • Minden általunk felszerelt klímáról telepítési tanúsítványt is kapsz

  • Garanciát vállalunk munkánkra, amit felelősségbiztosításunk erősít!

  • Minőségi anyagokkal dolgozunk, hogy elkerüljük a garanciális problémákat

  • A Szerelvény.com webáruházunkban megvásárolt termékeket Szeged vonzáskörzetében igény esetén nem csak kiszállítjuk, de előzetes megegyezés alapján akár be is szereljük

klimaref
Wall-In Épületgépészet, szerelvénybolt_edited.jpg
klimatelepites

Miért érdemes klímát telepíteni?

A kérdés költői, egy klímaberendezéssel nagyban növelheted otthoni komfortszintedet a nyári forróságban, sőt megfelelő készülék vásárlásakor akár még fűthetsz is vele.

A modern, inverteres, split klímák számtalan előnnyel bírnak

A legtöbb ma kapható, modern klímaberendezés hűtésben minimum A++, míg fűtésben A energiacímkével rendelkezik. Ennek köszönhetően rendkívül gazdaságos az üzemeltetésük. A gazdaságos üzemnek és a kedvező beszerelési áraknak köszönhetően nem csak új helyszínekre érdemes a hűtést klímával biztosítani, de már meglévő, öregebb készülékeket is célszerű lehet újakra cserélni.
Egy klímaberendezés beszereltetésével azonnal nagyot emelhetünk otthonunk komfort fokozatán, sőt szénanáthás családtagjaink életét is megkönnyíthetjük, mivel a klímák nem csak hűtik, de bizonyos mértékben szűrik is a levegőt.

klima_bekapcs

Mindegy, hogy Szegeden vagy annak vonzáskörzetében laksz, ha profi csapattal, garanciálisan telepíttetnél split klímát, vagy takaríttatnád ki a meglévőt, ne hezitálj, vedd fel velünk a kapcsolatot és végig visszük projektedet az ötlettől, a megvalósításon át az éves tisztítások és karbantartások elvégzésével.

Mikor hívj minket?

Akkor ha az alábbi munkákat szeretnéd elvégeztetni:

Vegyszeres klímatisztítás Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón, Mórahalmon és vonzáskörzetükben

Klímatisztítás

A Wall-In Épületgépészet szakemberei profi szerszámokkal és vegyszerekkel kezelésbe veszik a klímaberendezéseket, hogy azok megfelelően működhessenek, ne veszélyeztessék az egészséget. A klímák tisztítását célszerű még a szezon előtt elvégeztetni, mert bár rugalmasak vagyunk az első forróbb napokban mi is el tudunk úszni.

Klímatelepítés Szegeden, Domaszéken, Algyőn, Hódmezővásárhelyen

Klímatelepítés

Az ötlettől a felszerelésig és beüzemelésig a Wall-In Épületgépészet elvégzi a klímatelepítés folyamatát. Segítünk az ideális teljesítmény meghatározásában és a megrendelői igényeket maximálisan kielégítő gép megtalálásában.

Klímatelepítés Szegeden, Mórahalmon, Makón és vonzáskörzetében

Garanciális beüzemelés

A legtöbb klímagyártó a garanciális ügyintézést a beüzemelést végző szakemberre, vagy cégre bízza. Ezért kiemelten fontos, hogy olyan személy végezze a beszerelést és beüzemelést, aki az adott gyártónak partnere.

Kérd klímatelepítés ajánlatunkat vagy foglalj időpontot az alábbi elérhetőségeken
+36 70 417 1747 vagy a wallin.szeged@gmail.com e-mail címen.
Esetleg nézz be hozzánk:
6724 Szeged, Lajta utca 24.

Wall-In Épületgépészet, szerelvénybolt_edited.jpg

Üzlet és iroda

szolgaltatasi_terulet

Hol szolgáltatunk?

Szeged, Hódmezővásárhely, Mórahalom, Makó, Deszk, Algyő, Sándorfalva, Röszke, Domaszék, Szatymaz, Zsombó...

bottom of page