top of page
Keresés

„A rossz idő után jó idő jön...”

Frissítve: 2023. ápr. 22.

Különösen igaz ez a legalább egy 18 év alatti gyermeket nevelő családokra 2021. január elsejétől. A Novák Katalin által október 14-én bejelentett lakásfelújítási program keretében a családok így akár 3 millió Forintot kaphatnak otthonuk korszerűsítésére, szépítésére.


A jelenleg ismert részletek alapján szinte mindennemű átalakításra lehet igényelni az ingyen milliókat, legyen szó például fűtéskorszerűsítésről, víz- vagy gázrendszer modernizációról, vagy fürdőszoba-felújításról. Mindehhez annyi szükséges, hogy előre meg tudjuk finanszírozni magunknak az anyag- illetve munkaerőköltségeket. Ezekről a kiadásokról mindig kérjünk számlát, majd az összegyűjtött bizonylatok alapján a Magyar Államkincstár némi papírmunka után folyósítja számunkra a felújítási összeg 50%-át, de legfeljebb 3 millió Forintot.


A program büdzséje felülről nyitott, így egyelőre nem kell aggódni, hogy lemaradunk róla. Viszont a várhatóan hatalmas érdeklődés miatt javallott mielőbb egyeztetni terveinket az adott szakemberekkel. Így biztosítani tudjuk, hogy elképzeléseink akkor és úgy valósuljanak meg ahogy azt mi kívánjuk.


Ne feledjük, hogy mindig célszerű előre tervezni, megismerni a különböző lehetőségeket. Rengeteg korszerű technológia áll már rendelkezésünkre. Ilyen például a vékony rétegrendű padlófűtés, ami akár 3,5 cm vékony szerelést is lehetővé tesz, vagy a gipszkartonra előre szerelt mennyezet- és falfűtéselemek. Az ehhez hasonló megoldásokkal sokkal hatékonyabbá, környezetbarátabbá és nem utolsó sorban komfortosabbá tehetjük otthonainkat.


Kérdéseikkel forduljanak bizalommal értékesítőinkhez!


Üdvözlettel a Wall-In Épületgépészet Csapata

Minden, ami víz-gáz-fűtés!Comments


bottom of page