top of page
Keresés

A túlfogyasztás és az otthonunk

Frissítve: 2023. ápr. 22.

A túlfogyasztás napja idén Augusztus 22. volt, ami annyit tesz, hogy többet fogyasztunk, mint amennyit Földünk újra tudna termelni. Sajnos ehhez otthonaink is hozzájárulnak. A globális szén-dioxid kibocsájtás egy jelentős szelete köthető közvetlenül házainkhoz, lakásainkhoz.


Ennek csökkentése nem csak közös érdekünk, de pénztárcánk érdeke is. Hatékonyabb fűtésrendszer, jobb szigetelés és nyílászárók segítségével csökkenthetjük rezsiszámlánkat, illetve ökológiai lábnyomunkat. Azonban, ha mindezt helytelen sorrendben tesszük, rossz vége is lehet.


Célszerű a nyílt égésterű készülékek cseréjével kezdeni, ezzel elkerülhető a jól szigetelő ablakok és a szén-monoxid halálos kombinációja. A fűtés modernizációval, a falak szigetelésével és a nyílászárók cseréjével akár 40-50%-kal is csökkenthetjük a szén-dioxid kibocsájtásunkat.


A fűtéskorszerűsítésben állunk rendelkezésükre. Üzletünkben elérhetők napjaink leghatékonyabb kondenzációs gázkazánjai, továbbá elektromos kazánok és hőszivattyúk beszerzésében is segítséget nyújtunk.


Üdvözlettel, a Wall-In Épületgépészeti Szakkereskedés Csapata




Minden, ami Víz-Gáz-Fűtés

bottom of page