top of page
Keresés

Fürdőszoba-felújítás – tudnivalók, tippek, tanácsok, ötletek és buktatók

Odakinn még javában dúl a tél és repkednek a mínuszok. Ki akarna ilyenkor egy felújításba kezdeni? Sokunk még megszokásból azt a fránya évszámot is 2021-nek írja, holott már volt néhány hetünk, hogy megszokjuk a 2022-t, többen az újévi fogadalom betartásán dolgoznak.


Nagysikerű, őszi, fűtésrendszeres cikksorozatunk után a tavaszhoz közelítve most azoknak szeretnénk segíteni, akik újévi fogadalomként, vagy régi terveket leporolva idén álmaik fürdőszobáját szeretnék megvalósítani.

A következő hetekben a víz útjának állomásait követve igyekszünk összegyűjteni a fontosabb tudnivalókat. Így a víz be, víz ki gondolatmenetet végigjárva kitérünk a csőrendszerek, szűrők, bojlerek és elzárók buktatóira, megnézzük milyen modern vízelvezetési technikák közül választhatunk, majd a falsíkon kívüli elemekre koncentrálva rákanyarodunk a csaptelepek, kádak és zuhanyzók útvesztőjére. Míg végül az összkép és komfort javítását célzó törölközőszárító és dizájn radiátorok széles kínálatából próbálunk ötleteket hozni.


Ezen az úton most duplán megéri velünk tartani, a számos tanács és ötlet mellett most ugyanis 5%-os kedvezményt adunk minden új hírlevél feliratkozónak a cikksorozatban érintett termékekre!*


Wall-In Épületgépészet

Minden, ami víz-gáz-fűtés!


*feliratkozást követően, minden hírlevél tartalmaz egy kuponkódot, melynek vásárláskori bemutatásával élhet kedvezményünkkel

bottom of page