top of page
Keresés

Fokozott higiénia – TECE érintésmentes nyomólap

Életünk egyre nagyobb részét szövi át a technológia. Egyre több „okos” eszköz vesz minket körül. A hordozható és viselhető szerkezeteken átlépve már otthonunk használati tárgyait is tudással ruházhatjuk fel!

Ezzel együtt napjainkban megjelent a kimagasló tisztaság iránti megnövekedett igény. Ezen szükségleteinket már egyre több módon tudjuk kielégíteni a vizes helységekben is. Az utóbbi 15 évben fokozatosan elkezdtek megjelenni a különböző speciális bevonatok és kialakítások a zuhanyokban, kerámiákban melyek könnyebbé teszik a takarítást. De mára ezen is túlléphetünk és választhatunk olyan megoldásokból, ahol az érintés okozta szennyeződéseket szinte 100%-ban kiküszöbölhetjük. A TECElux Mini nyomólapoknak köszönhetően már nincs szükség arra, hogy megnyomjuk a WC gombját öblítéskor, elég pusztán kezünket elé helyezni és már indul is a víz.


A technológia és higiénia találkozása


A TECElux Mini összefogja a magas minőségű technológiákat és a tisztaság iránti fokozott igényeinket. A megvilágított keretek érintés nélküli öblítést váltanak ki két különböző mennyiség közötti választást lehetővé téve. Ezen felül a háttérfénynek köszönhetően éjszaka nem szükséges villanyt kapcsolni ahhoz, hogy megtaláljuk, amit keresünk. A TECElux mini működtetőlappal több programozási lehetőség is elérhető, így például betáplálhatunk pangóvíz elleni védelmet, higiéniai öblítést, de állíthatjuk a fényerőt és a működésiidőt is.


Vizes helységeink egyre nagyobb figyelmet kapnak a dizájn szempontjából, amelyhez a TECE összes terméke, így a falsík alatti szerelhetőségű WC tartálya is igazodik. A TECElux minit letisztult forma jellemzi. Választhatunk fekete vagy fehér üveg felületet.

Amennyiben nem ragaszkodunk az érintésmentességhez, úgy nyomólapok terén a lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk. Számtalan formavilág, sokféle színösszeállításából és anyagából biztosan megtaláljuk a személyiségünkhöz és fürdőszobánkhoz leginkább illeszkedőt. Ráadásul tehetjük ezt teljes nyugalommal, mivel sok más gyártóval ellentétben a TECE bármelyik nyomólapja kompatibilis bármelyik beépíthető tartályával.


A több száz egyedi variáció mindegyikét sajnos nem tudjuk mind megmutatni, de a minőség érzékeléséhez és a formavilág megismeréséhez szegedi szerelvényboltunkban bemutatóállványunkon lehetőséget biztosítunk.


Kérdés esetén forduljon szakképzett kollégáinkhoz.Wall-In Épületgépészet

Minden, ami víz-gáz-fűtés!

Comments


bottom of page