top of page
Keresés

Itt a tavasz, kezdődhetnek a kerti munkák!

Frissítve: 2023. ápr. 22.

Az év legszebb, legélettelibb időszaka köszönt be mindennapjainkba, virágzásnak indulnak a növények, zöldül a táj, egyre kellemesebb a hőmérséklet. Ki ne élvezné a szabad levegőn töltött perceket? Ahhoz viszont, hogy ezeket a perceket a lehető legnagyobb harmóniában, kényelemben töltsük el kertünkben, udvarunkban, teraszunkon, szükség van azok gondozására, megszépítésére. Mostani cikkünkben ezen tevékenységekhez hasznos eszközöket kívánunk ismertetni, melyek javában megkönnyíthetik az ember dolgát a munkafolyamatokban, valamint praktikus részeivé válhatnak a kültéri helyiségeknek.

KPE csövek és idomok

Elsősorban fontosnak tartjuk tisztázni, mit is takar a KPE rövidítés. Ez a mozaikszó a cső anyagára, annak minőségére utal; kemény polietilént jelent. A cső nagy sűrűségű polietilénből készül, ennek köszönhetően egy rendkívül ellenálló anyagról beszélünk, amely képes tartani magát még magas nyomás esetén is. Éppen ezért alkalmazzák ezt a jól megmunkálható csövet és a hozzá tartozó gyorsan, egyszerűen szerelhető idomokat lakossági vízvezetékek, öntözőrendszerek kiépítésénél, illetve a mezőgazdaság számos területén is.


Hidrofor

Házunk körül több fontos vízmozgatási, vízellátási feladat van, melynek szíve a hidrofor, segítséget nyújt ezek megfelelő, energiatakarékos véghezvitelében. Emellett nyomásnövelő funkciója is igencsak hasznos lehet, amennyiben a kert minden távolabbi szegletébe is szeretnénk eljuttatni az öntözővizet. Üzletünkben egy megbízható hazai gyártó termékét forgalmazzuk.


Kerticsapok, locsolótömlők, gyorscsatlakozók, szórópisztolyok

Elengedhetetlen eszközök a kertgondozás területén. Ezen termékek helyesen összeszerelt kombinációja egy remek rendszert képes alkotni, segítségükkel növényeink öntözése a ház körül, a teraszunkon kényelmessé, egyszerűvé válhat. Magas minőséget képviselő kerticsapjaink német, spanyol és olasz gyártósorokon készülnek, magabiztosan ajánljuk minden kedves érdeklődőnek. A gyorscsatlakozóknak köszönhetően nem kell többet azon gondolkozni, hogyan is kéne felszerelni a kerticsapra a locsolótömlőt. Többfunkciós szórópisztolyaink biztosítják, hogy bármilyen körülménynél a megfelelő sugárban érkezzen a víz a szórófejen, így akár a legapróbb kaspós növény öntözése is könnyűszerrel elvégezhető.

Kültéri folyóka és ereszbekötő

A kültéri folyóka hasznos eleme lehet udvarunknak, kertünknek az esővíz elvezetést figyelembe véve. Műanyag szerkezete rendkívül strapabíró, horganyzott fém fedrácsa szintén jól bírja a terhet, valamint esztétikailag is kellemes megjelenést kölcsönöz. A folyóka és az ereszbekötő PVC/KG csővel való csatlakozása után a csapadékot könnyen elvezethetjük szemnek nem látható módon, a föld alatt. Továbbá fontos megemlíteni, hogy az ereszbekötő tartalmaz egy tisztítható levélfogó kosarat, melynek segítségével megakadályozhatjuk, hogy elduguljanak az elvezetőcsövek.


Kérdés esetén keresse szakképzett értékesítőinket.


Wall-In Épületgépészet


Minden, ami víz-gáz-fűtés!

bottom of page