top of page
Keresés

Minőségi réz fittingek Magyarországról!

Frissítve: 2023. ápr. 22.

A fűtési- és ivóvízrendszerek egyik meghatározó alapanyaga még ma is a réz. Számos alkalmazási területe van az épületgépészetben, legyen szó csőhálózatokról, vagy apró, menetes idomokról. A Wall-In Épületgépészeti Szakkereskedésben célunk a kiváló ár-érték arány, illetve a magas minőség biztosítása. Szerencsére ezzel nem vagyunk egyedül Magyarországon. A több évtizedes múltra visszatekintő, magyar tulajdonú Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft ugyanezekkel az alapelvekkel dolgozik.


Széles termékpalettájukról üzletünkben megtalálhatók réz osztóvázak, melyek 1”-os alaptesttel és 3/4”-os eurokónuszos csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek. Ezek felhasználhatók hideg és meleg vízre, fűtésre, de akár öntözésre, locsolásra is.

Az osztóvázakon kívül réz menetes idomok széles választékával várjuk vásárlóinkat. A Németh Szerelvény termékcsalád minden eleme műbizonylatos német sárgarézből készül melegkovácsolási és forgácsolási technikával. A minőséget a magánvevők és szakemberek is kézzel érzékelhetik, mivel ezen termékek súlya jelentősen nagyobb, faluk pedig jóval vastagabb, mint a különböző származású konkurens termékeké.


Fontos szempont a fogyasztóbarát megoldás, így a meneteket gyári recézéssel látják el, hogy a végfelhasználónak már csak a tömítéssel kelljen foglalkoznia. Ezzel időt és pénzt takarítva meg a kivitelezés során.


További részletekről érdeklődjenek üzletünkben.


Üdvözlettel,

a Wall-In Épületgépészeti Szakkereskedés csapata


Minden ami víz-gáz-fűtés!


Comments


bottom of page