top of page
Keresés

Padlófűtés kiépítése meglévő otthonokban? Nem probléma...

Frissítve: 2023. ápr. 22.

A padlófűtésnek rendkívül sok előnye van a hagyományosnak mondható radiátorokkal szemben. A következőkben kiemelünk néhányat a teljesség igénye nélkül. A komfortot szem előtt tartva lábunknak kellemes érzés, hogy nem a hideg kövön kell otthon közlekednünk. Esztétikai oldalról nézve nincsenek a faltól elálló fűtőtestek, így berendezési tárgyain elhelyezésekor is sokkal több lehetőségünk van. Gazdaságossági és környezetvédelmi nézőpontból pedig sokkal takarékosabb fűtési megoldás.


Kevesen tudják, hogy a technológiai fejlődésünknek hála a padlófűtés már nem csak az új építésű házak „kiváltsága”. Több gyártónak van már olyan megoldása amelyet akár a felújítók is ki tudnak használni köszönhetően a vékony rétegrendnek. Az általunk forgalmazott termékek akár már 3 cm-es vastagságban elférnek. Így azon kívül, hogy belmagasságunkból nem vesztünk lényegesen, viszonylag tisztán megoldható a telepítés is.


Alkalmazható hideg és meleg burkolatú helységek alatt is, így gyakorlatilag otthonunk teljes területét fűthetjük padlófűtéssel.


Na és miért jobb mint a hagyományos padlófűtés? Mert, gyorsan és tisztán lehet telepíteni. Nem kell betonozni, kicsi a rendszer hőtehetetlensége és súlya. Szinte azonnal járható.


Alkalmazás meleg burkolatok esetén:


Alkalmazás hideg burkolatok esetén:


További információkért és árakért keressenek bennünket bármely elérhetőségünkön.


Üdvözlettel,

a Wall-In Épületgépészeti Szakkereskedés csapata


Minden, ami víz-gáz-fűtés

Comments


bottom of page