top of page
Keresés

TECE – Közel hozzád...

Frissítve: 2022. márc. 18.

és most már még közelebb! TECE falsík alatti rendszerekkel bővítjük kínálatunkat, melyet üzletünkben be is mutatunk, ezzel igyekszünk könnyíteni a választást több száz nyomólap és tartály kombinációból.

Vállalat

A TECE egy több évtizedre visszatekintő, máig családi kézben lévő német vállalat. Épületgépészeti palettájuk igen széles. Filozófiájuk könnyen leírható: vizet be és ki. Megoldásaikkal találkozhatunk a vízellátás biztosításában, padlófűtés rendszerek kivitelezésénél és a csatornahálózat elemeiben is. Célkitűzésük, hogy minél közelebb legyenek a vásárlókhoz, meghallgassák igényeiket, majd ki is elégítsék azokat. Szemléletmódjuk tökéletesen illeszkedik a Wall-In Épületgépészet hitvallásához.

Célpontban az innováció és a használhatóság

Az alapító Thomas Fehlings küldetése a már említett vizet be és ki szlogen alapján egyszerűen leírható. Legyen tökéletes a termék, mely hosszú távon biztosítja a magas életminőséget és a komfortot, mindezt felhasználóbarát módon. Így a végfelhasználókon kívül nagy figyelmet kapnak a kivitelezők, belsőépítészek és tervezők is.

Ahogy a Wall-In Épületgépészetben forgalmazott termékek nagy része úgy a TECE termékeinek 90%-a is a falon belül, „láthatatlanul” szolgálja használóit. Mindössze a termékpaletta 10%-a látható, ezek például a nyomólapok és zuhanyfolyókák.

Dizájn

Napjainkban a technológia által szinte bármi elérhetővé vált. Igaz ez otthonainkra és fürdőszobáinkra is. Manapság a sokszínű és széles termékpalettáknak hála fürdőszobáink annyira egyediek lehetnek, mint mi magunk!

Megfelelő tervezéssel és odafigyeléssel a hagyományos funkció kiegészíthető szépséggel, így létrehozva egy különleges teret otthonunkban. A TECE termékeinek hála mindenki megtalálja a költségvetéséhez leginkább illeszkedő megoldást.

Fontos kiemelni, hogy szemben sok gyártóval a TECE bármelyik falsík alatti WC tartálya kompatibilis bármelyik nyomólappal. Így nem kell kompromisszumokat kötnünk a választás során! Beépíthetjük a legegyszerűbb tartályt és választhatunk mellé prémium kategóriás nyomólapot vagy fordítva. A lehetséges variációknak csak képzeletünk szabhat határt.

Az összeilleszthetőség nem áll meg a tartály és nyomólap között. Fürdőszobánk összhangjának megteremtéséhez választhatunk zuhanyfolyókát is a TECE kínálatából, melynek színskálája egyezik a nyomólapok választékával.

Prémium kategóriában még ennél is tovább mehetünk! Összeegyeztethetjük csaptelepeink színét WC-nk nyomólapjával és zuhanyfolyókánkkal köszönhetően a TECE és a Hansgrohe Axor termékcsalád együttműködésének.

5 csillagos életérzés saját fürdőszobánkban

Megfelelő burkolatok kiválasztásával és a TECE termékeivel könnyedén alakíthatjuk fürdőszobánkat egy prémium szállodába illő helységgé. Ahogy tették például az alábbi Hotelek is:

Park Hyatt Mallorca, Spanyolország

Crowne Plaza Hotel Changi Airport, Szingapúr

The Pearl Hotel Riga, Lettország

Ramada Plaza Hotel Voronyezs, Oroszország

Kérdéseikkel keressék üzletünket. Szakképzett értékesítőink segítenek eligazodni a TECE világában.


Wall-In Épületgépészet


Minden ami víz-gáz-fűtés!

bottom of page