top of page
Keresés

Wall-In Szakmai Nap

Frissítve: 2023. ápr. 22.

Immár több mint három hónapja, hogy a Wall-In Épületgépészeti Szakkereskedés megnyitotta kapuit a felújítók, építkezők, illetve a helyi szakemberek előtt. Elérkezettnek láttuk idejét, hogy már meglévő és új kivitelező partnereinknek kedveskedjünk egy szakmai ebéd formájában.

Sokak még mindig kétkedve állnak az „import” golyóscsapokkal szemben – bizonyos termékek esetén jogosan – azonban az általunk forgalmazott Effebi márka termékei erős kivételt képeznek, vagy kell, hogy képezzenek ez alól. Sok előnye közül csak kettőt kiemelve elmondhatjuk, hogy mind víz-, mind gázcsapjaink az átlagtól eltérően nem csak a golyó körül rendelkeznek tömítéssel. A kar tengelyén felfelé haladva még további 3 ponton tömít, ezzel megakadályozva bárminemű szivárgást. Ha összehasonlítjuk a piacon kapható „import” elzárókat az Effebi termékeivel könnyedén érzékelhetjük, hogy súlyuk, így a felhasznált anyag mennyisége, a test falvastagsága nem azonos. Ahogy a legtöbb esetben, úgy itt is igaz, hogy az ár tükrözi a minőséget...azonban mind megrendelőként, mind kivitelezőként fel kell tennünk magunknak a kérdést „vajon tényleg olcsóbb e az olcsóbb?”. Röviden válaszolva, NEM! Ha egy gyenge minőségű termék miatt lakásunkat elönti a víz, akkor a kárunk nem lesz arányos a golyóscsaponként megspórolt 500-1000 Forinttal. Szerelői szempontból a garanciális javításokra fordított idő szintén nem elhanyagolható plusz költség, illetve kiesett munka, elveszett presztízs.

A megbízhatóság és minőség mellett fontos kiemelni az Effebi innovációit is. Rengeteg megoldással rendelkeznek a különböző problémákra. Létezik lakatolható vízfőcsap, kulccsal zárható gázcsap, helytakarékos és sarok golyóscsap, illetve vannak termékek a legkülönbözőbb ipari kihívások orvoslására is. Így legyen szó akár magánházakról, akár társasházakról vagy üzemcsarnokokról szinte biztosan tudunk segítséget nyújtani a leküzdésre váró nehézségekben.

A gyártó a megszokott magas minőséget nem csak elzárószerelvényeiben hozza, de egyéb termékekben, például a remek ár-érték arányú réz csaphosszabbítókban is.

5 rétegű rendszerünkről egy korábbi cikkünkben már olvashattak követőink. Ez a HakaGerodur AG svájci-német csöveiből, illetve a Herz Armaturen GmbH idomjaiból tevődik össze. Szakmai napunkon lehetősége nyílt partnereinknek a termékpaletta szinte minden elemével megismerkedni. Így például a padlófűtéslemezeket, falfűtés csöveket és tartókat tudták tanulmányozni. TH-s préspofával nyomható idomjaink jelenleg 26-os átmérőig találhatóak meg üzletünkben, de akár 63-as átmérőig, vagy 10-es átmérőben is elérhetőek néhány nap alatt.

Innovációk terén a Haka sem marad el. A megújuló energiaforrások felé fordulva találhatunk a termékek között úgynevezett talajszondákat is. Ezek az eszközök a föld hőenergiájának hasznosítására szolgálnak, melyek segítségével nem csak épületeink fűtéséről, de hűtéséről is gondoskodhatnak. Hosszú távon nem csak pénzt takaríthatunk meg a megújuló energiák kihasználásával, de környezetünk védelme és a fenntarthatóság felé is tehetünk egy hatalmas lépést.

A regisztrálók közt egy Effebi mellény került kisorsolásra, melyet átadtunk a nyertesnek. Gratulálunk Zoltánnak, használd egészséggel!

Reméljük résztvevőink jól érezték magukat és hasznos tudással gazdagodtak.

Köszönjük, hogy jelenlétetekkel emeltétek a rendezvény szakmai színvonalát!

Üdvözlettel,

a Wall-In Épületgépészeti Szakkereskedés csapata


Minden, ami víz-gáz-fűtés

bottom of page