top of page
Keresés

Hőszigetelés akár 3,5 millió Forint otthonfelújítási támogatással

Korábbi blogbejegyzéseinkben már foglalkoztunk az új otthonfelújítási támogatás keretrendszerével, illetve bemutattuk, hogy a Wall-In Épületgépészet milyen módon tudja támogatni Megrendelőit a fűtéskorszerűsítés világában. Legyen szó anyagbeszerzésről, kivitelezésről, garanciális beüzemelésről vagy a későbbi karbantartásról nálunk a fő szempont, hogy Ügyfeleink minél magasabb szolgáltatási színvonalat kapjanak kollégáinktól. A hőszigetelő anyagok értékesítésekor ugyanezen alapelvek mentén haladunk. Jó minőséget adjunk, remek áron!

Az egyik legfontosabb energetikai beruházás az ingatlan megfelelő hőszigetelése. Mondanunk sem kell, hogy a legolcsóbb energia a fel nem használt energia, minden más – így a fűtéskorszerűsítés is – csak ez után lehet igazán hatékony. A Wall-In Kft megalapításakor célul tűztük ki, hogy termékeinkkel támogassuk mindennapjaink zöldülését, így volt ez akkor is, amikor felvettük palettánkra a magyar gyártó, MasterPlast hőszigetelő termékeit is.

Hőszigetelés

Ahogy az épületgépészetben úgy a hőszigetelésben is több megoldás létezik ugyanannak a problémának a megoldására. Választhatunk EPS alapú vagy ásványgyapot homlokzati hőszigetelő lemezeket, alkalmazhatunk ásványgyapotot vagy nikecellt födémszigetelésre, de a lábazatra csak XPS hőszigetelést célszerű rakni. Sok a rövidítés? Nem baj, kérje szakértő kollégáink segítségét a megfelelő rendszerelemek kiválogatására, rendelje meg tőlünk komplett hőszigetelő rendszerét és 10 év rendszergaranciával ajándékozzuk meg Önt!

Hőszigetelés vásárlása az új otthonfelújítási program keretében

A hazai lakásállomány jelentős része nem rendelkezik hőszigeteléssel, ezzel sajnos nem csak össz EU-s, de régiós lemaradásban is vagyunk. Ezek a lakások közül számottevő arányban vannak azok a lakóházak, amik az új otthonfelújítási támogatásban részt vehetnek.

A minőségi alapanyagok felhasználása minden felújításnál központba kell, hogy kerüljön. Gyártópartnerünknek, a piacvezető MasterPlast Nyrt-nek köszönhetően a Wall-In Kft-nél biztosan állíthatjuk, hogy az általunk forgalmazott szigetelőanyagok minden tekintetben megfelelnek a szigorú minőségi követelményeknek, a termelés rendszeres ellenőrzés mellett folyik. Ezzel biztosíthatóan a megfelelő sűrűségű szigetelőanyagot juttatjuk el a megfelelő helyre a megfelelő időben.


Kíváncsi vagy, hogy miket tudsz nálunk megvásárolni? Látogass el Szigetelésházhoz.hu webáruházunkba, kérd ajánlatunkat, vagy gyere be személyesen üzletünkbe.


Sima Hungarocell vagy grafitos Hungarocell?

Ahogy előző cikkünkben említettük, a Wall-In Épületgépészet víz-gáz-fűtés-hűtés szerelő osztálya végez Energetikai Tanúsítvány készítést is. A támogatás igénybevételéhez ebből szükségünk van egyre a projekt megkezdése előtt, egyre pedig a projekt végeztével. A projekt megkezdése előtti felmérés és tanúsítás alkalmával kiszámoljuk, hogy milyen munkafolyamatokat kell elvégezni ahhoz, hogy elérjük a 30% energiamegtakarítást és ezzel jogosulttá válhassunk a támogatásra. Ebben az első energetikai tanúsítványban tehát ajánlást teszünk a szigetelés vastagságára és fajtájára is. A Hungarocell egy EPS alapú szigetelőanyag, mely viszonylag olcsón képes számunkra nagy energiamegtakarítást biztosítani. A Hungarocellnél 20%-kal jobb hővezetési tényezővel rendelkező grafitos Hungarocell alkalmazása akkor jár jelentős előnnyel, ha egy meghatározott vastagságot nem léphet túl a szigetelés vastagsága, de szeretnénk maximálni a hőszigetelés hatékonyságát.


Hőszigetelnél? Lépj velünk kapcsolatba!

Comments


bottom of page